Vidi da dosta ljudi ima problema sa Windows 7, pa sam odlučio napisati kako ja koristim PES2010 i patcheve. Kao prvo, ja koristim 64-bitnu verziju 7-ice. Imam samo C particiju jer mi je hard na laptopu od 150GB pa ne želim cijepati ionako mali prostor. Prilikom instalacije PES-a automatski mi je bila postavljena destinacija C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010.
Igru sam instalirao, a potom i update 1.01, 1.02 i 1.03. Zatim sam koristio "ono-čije-se-ime-ne-spominje" za 1.03 verziju igre. Moram napomenuti da nikada nisam radio ingame download. Prije nego sam instalirao bilo koji patch u propertise od PES2010.exe sam postavio Run as Administrator. Patch čije sam sve verzije koristio je PESEdit.com patch. I sada imam 2.4 verziju instaliranu i ni sa jednom verzijom do sada nisam imao problema sa dresovima, grbovima, imenima...
Danas(jucer) sam na istu tu instalaciju pes-a instalirao CROPES HNL patch prateći dane upute. Također ni sa njime nemam problema i oba mi patcha rade normalno.
Nadam se da sam nekome pomogao na mome primjeru