Author Topic: Prijava bugova  (Read 13447 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • € = 3
  • Mad scientist
  • Naj PES: 2012
Re: Prijava bugova
« Reply #30 on: April 11, 2010, 01:17:05 »
Ja sam poceo igrat master ligu sa Hajdukom i kad ocu kupit nekog igraca koji igra u francuskim klubovima nema ih nigdje (npr pjanic, lisandro lopez...)

Jednostavno nema mjesta za sve klubove i lige u masterligi ... svi francuski klubovi su prebačeni u Others B i ako ih kod kreiranja ML-a ručno ne ubaciš u neku od ostalih liga, nećeš ih ni imati u ML-u.

josipgotovina

• Offline since 2009
  • € = 2
  • Hala Madrid ;)) !!
  • Naj Igrač: Kaka'
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
« Reply #31 on: April 11, 2010, 01:19:06 »
a lipo ubacis francuze u division 2

WhiteBoy

• Offline since 2010
  • € = -9
  • JER HAJDUK JE ONO ŠTO ME ČINI SRETNIM...
  • Naj Igrač: Fernando Torres
  • Naj Klub: HNK Hajduk Split
  • Naj PES: 2011
« Reply #32 on: April 11, 2010, 01:19:32 »
a i kad probam ic na manager u hnl server nece da mi dozvoli opciju atach.....

Moraš kod prvog oznaćit hnl2010.exe, a kod drugog hnl_settings.exe i onda na attach, ako i tada nebude išlo onda samo javi koji windows imaš, ako je XP onda nešto zahebaje, a ako je sedmica ili vista onda to nije ništa novo jer tako i mene na laptopu jebaje u zdrav mozak i kad san ima vistu i sad kad iman sedmicu, *ebiga!
I uvik će lisci, pokvarenjaci, glupaci, pajaci slovit ka prvaci. Al jedan je prvak, to ne tribaš ni pitat, i onda kad nije, on je prvak svita, kad nestane svega i ne bude više, HAJDUK ĆE ŽIVIT SMRTI ZA DIŠPET!!!

zlac

• *
  • Offline since 2008
  • € = 3
  • Mad scientist
« Reply #33 on: April 11, 2010, 01:24:16 »
Jebaje te i nakon što napraviš onih par savjeta za Vistu i 7-micu iz F.A.Q.-a?

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
« Reply #34 on: April 11, 2010, 01:54:49 »
Vidi da dosta ljudi ima problema sa Windows 7, pa sam odlučio napisati kako ja koristim PES2010 i patcheve. Kao prvo, ja koristim 64-bitnu verziju 7-ice. Imam samo C particiju jer mi je hard na laptopu od 150GB pa ne želim cijepati ionako mali prostor. Prilikom instalacije PES-a automatski mi je bila postavljena destinacija C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010.
Igru sam instalirao, a potom i update 1.01, 1.02 i 1.03. Zatim sam koristio "ono-čije-se-ime-ne-spominje" za 1.03 verziju igre. Moram napomenuti da nikada nisam radio ingame download. Prije nego sam instalirao bilo koji patch u propertise od PES2010.exe sam postavio Run as Administrator. Patch čije sam sve verzije koristio je PESEdit.com patch. I sada imam 2.4 verziju instaliranu i ni sa jednom verzijom do sada nisam imao problema sa dresovima, grbovima, imenima...
Danas(jucer) sam na istu tu instalaciju pes-a instalirao CROPES HNL patch prateći dane upute. Također ni sa njime nemam problema i oba mi patcha rade normalno.

Nadam se da sam nekome pomogao na mome primjeru

aloki1987

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: ronaldo
  • Naj Klub: dinamo
  • Naj PES: 3
« Reply #35 on: April 11, 2010, 02:05:40 »
ja sam instaliro sve kako pise , , znaci obriso sam konami patch 1.3 pa sam ga opet downloado ma da mi je cudni jer je ovaj sam 21 mb velik nadam se da je taj ,i sve sam prebacio kao sto ste rekli, ali svejedno mi svi klubovi osim dinama imaju njemacka imena i gore di pise ekipa i radari di su mi je sve bjelo i vide se samo grbovi. plz pomognite mi , imam windows xp - :& :&

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
« Reply #36 on: April 11, 2010, 02:13:24 »
A neznam. Prvo mi nije jasno zašto si uopće brisao 1.03 update pa opet instalirao, ali to nebi trebao biti problem. Moj savjet: Reinstaliraj PES, update na 1.03, i zatim kako je u uputama, prvo setup, pa setup2. Zatim raspakiraj OF.rar i mapu PES 2010 CROPES HNL Patch kopiraj u My Documents\KONAMI. Za svaki slučaj odi u hnlserver i pokreni manager.exe i provjeri dali ti je attached na hnl2010.exe i hnlsettings.exe

mile30

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: Hajduk
  • Naj PES: 2010
« Reply #37 on: April 11, 2010, 12:03:25 »
ovaj bug kad gledam jonić iz hajduka je crnac i uopće ne izgleda tako tomasova faca nije uopće slična njegovoj a to što govortie da promijeniš boju lica kod jonjića i dosta drugih krivih igrača nije moguće promijeniti

pesfan1993

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: messi
« Reply #38 on: April 11, 2010, 12:30:35 »
nakon instalacije pokrenem HNL Patch i pojavi se crni ekran, one zvijezdice u kutu dolje lijevo kao da se ucitava ali tako i ostane. znaci nista se dalje ne dogadja. neki prijedlog mozda?

armadaboy

• Offline since 2007
  • € = 0
  • We're the boys in red.
  • Naj Igrač: Rooney
  • Naj Klub: Rijeka, ManUtd
  • Naj PES: 2011
« Reply #39 on: April 11, 2010, 12:40:23 »
nakon instalacije pokrenem HNL Patch i pojavi se crni ekran, one zvijezdice u kutu dolje lijevo kao da se ucitava ali tako i ostane. znaci nista se dalje ne dogadja. neki prijedlog mozda?

Instaliraj Patch u folder gdje je sama igra na C disku. ;)

pesfan1993

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: messi
« Reply #40 on: April 11, 2010, 12:41:31 »
igra mi je na D disku i instaliro sam u taj folder u kojem je igra...

lawbreaker1990

• Offline since 2009
  • € = 0
  • NK Đalski ex Superstar
  • Naj Igrač: R10
  • Naj Klub: mes que un club
  • Naj PES: 2010
« Reply #41 on: April 11, 2010, 13:27:10 »
ja sam uvijek imao problema s tim updateima 1.03 i prethodni... meni je pes na verziji 1.0, ono sto sam si skinuo prije skoro godinu dana :) i sve mi radi normalno. imam obicni pes u kojem sam si samo stavio option file s pravim imenima i svako malo dlc updateam, imam i gamingaccess comunity patch najnoviju verziju i s tim nemam problema a sad imam i hnl patch i sve radi ko svicarski sat! :D je da sam ga morao 2 puta skinuti jer mi prvi put nije htjelo extractati ali je sad sve ok. i jos da napomenem, imam vistu na pre*ebenom laptopu

josipgotovina

• Offline since 2009
  • € = 2
  • Hala Madrid ;)) !!
  • Naj Igrač: Kaka'
« Reply #42 on: April 11, 2010, 13:49:07 »
ovaj bug kad gledam jonić iz hajduka je crnac i uopće ne izgleda tako tomasova faca nije uopće slična njegovoj a to što govortie da promijeniš boju lica kod jonjića i dosta drugih krivih igrača nije moguće promijeniti
stavio si pogresan of tj. nes si pogresno napravio

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
  • € = 0
  • │█│║▌║││█║▌║▌║║▌ My game is fair play
  • Naj Igrač: ·٠•Xavier Hernández●٠·
  • Naj Klub: ★ Más que un club ★
  • Naj PES: 6
« Reply #43 on: April 11, 2010, 14:24:23 »
neznam da li je ovo samo kod mene, ali gotovo svi odrađeni dresovi na stucnama imaju "gresku" tj. lijeva i desna nisu ravnomjerno rasporedjene:

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
« Reply #44 on: April 11, 2010, 14:30:26 »
to ti je zato jer su dresovi oni koji su korišteni u HNL patchu za PES2009 ili su rađeni po templateu za PES2009. To je uostalom i jedina razlika u teksturama dresova između ovog i prošlog PES-a.