Author Topic: Prijava bugova  (Read 13447 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
  • Naj PES: 6
Prijava bugova
« on: April 09, 2010, 23:05:10 »
Ukoliko ste uočili kakve greške slobodno nam javite ;)

F.A.Q.

1. KONAMI Official Patch 1.03: http://210.249.145.241/pes10epc/web/patch/
2. Ako igrate na 16:9 monitoru onda morate kopirati folder dt06.img iz foldera 16-9 SCOREBOARD u hnlserver\cropes\img\ koji se nalazi u instalacijskom folderu PES-a 2010
3. Za sva pitanja i probleme pitajte na cropes.org forumu: http://forum.cropes.org/
4. NAPOMENA: HNL patch ima vlastiti .exe (hnl2010.exe) i settings (hnl_settings.exe). Igru treba pokretati isključivo preko hnl2010.exe (ili odgovarajućeg shortcuta),
a opcije za HNL patch treba podešavati jedino preko hnl_settings.exe (ili odgovarajućeg shortcuta).
NE TREBATE skidati nikakav DLC da bi HNL patch radio (HNL patch već sadrži vlastiti DLC koji nije u "sukobu" s ostalim DLC-ovima, npr. iz pesEdit patcha).
NIPOŠTO NEMOJTE preko hnl2010.exe datoteke ići kroz ingame download skidati bilo kakve buduće DLC-ove koje će Konami eventualno izdati!!!
Online mod u HNL patchu ne radi zbog nekompatibilne online baze!!!
4. Za sve Vista\Windows 7 korisnike:

1) Izbjegavajte instalaciju PES-a u Program Files mapu na istom disku na kojem imate instalirane i same Windowse - npr. ako su vam Windowsi na C: disku, onda nipošto nemojte
instalirati sam PES u mapu C:\Program Files\ - ako imate više particija na disku (D:, E:, ...) instalirajte PES na neku drugu particiju, a ako imate samo C: particiju, onda PES
instalirajte u neki drugi folder izvan C:\Program Files\. Vista i Sedmica iz sigurnosnih razloga posebno štite upravo folder Program Files na sistemskom disku (onom istom disku
na kojem su i sami Windowsi). Zbog tih zaštita možete imati raznih problema s igrom, pa se preporuča instalacija same igre u neki drugi direktorij.

2) Svaki, ali baš svaki shortcut i/ili .exe file koji se tiče PES-a i HNL patcha (dakle, za početak sve instalacijske datoteke od HNL patcha, a nakon uspješne instalacije HNL
patcha datoteke poput hnl2010.exe, hnl_settings.exe, hnlserver\manager.exe, hnlserver\config.exe, shortcutove za HNL na desktopu i sl.) obavezno pokrećite pod administratorskim
ovlastima (desni klik -> run as administrator).
« Last Edit: April 10, 2010, 12:40:23 by Bago »

Tarik

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Dzeko
  • Naj PES: 2011
Re: Prijava bugova
« Reply #1 on: April 09, 2010, 23:35:48 »
joj Buga pa mozes im promjeniti facu da budu bjelci to bar nije tesko :lol:

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #2 on: April 09, 2010, 23:37:57 »
thnx na informaciji, budu to naši editori ispravili u updejtu :D

Bago

• *
  • Offline since 2007
  • € = 3
  • Naj Igrač: R.Carlos
  • Naj Klub: Real Madrid, Hajduk
« Reply #3 on: April 09, 2010, 23:44:24 »
ispričavam se, moja krivnja jer san u rar stavija krivi OF koji je od prije 2 dana :S

ugl. dodan je OF bugfix ;)

smojke

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: old Il Fenomeno
  • Naj Klub: Dinamo
  • Naj PES: 2012
« Reply #4 on: April 10, 2010, 00:23:06 »
ajde da skinem jos samo treci dio patcha :D tko ce docekati do jutra. jel ima netko da uploada negdje?

vodjaskitnica

• Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #5 on: April 10, 2010, 00:27:35 »
nakon instalacije pokrenem HNL Patch i pojavi se crni ekran, one zvijezdice u kutu dole lijevo kao da se ucitava ali tako i ostane. znaci nista se dalje ne dogadja. neki prijedlog mozda?

EDIT: rijesio sam problem time sto sam instalirao patch u isti folder gdje je bio i obican pes instaliran.
« Last Edit: April 10, 2010, 01:00:34 by vodjaskitnica »

BBB

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Šuker
  • Naj Klub: ZAGREBAČKI DINAMO
« Reply #6 on: April 10, 2010, 00:37:37 »
Imam win 7. Radio sam sve po uputama.Kad pokrenem hnl exe  dobijem System Error because d3dx9_37.dll.No to i nije problem jer mi uđe u igru.Imam od cropesa uvodni film,ali nemam ništa drugo.Sve od konamia, timovi,igrači i sve ostalo..U instaliranom folderu hnlserver pod manager sve mi je namjesteno not action jel tu problem?Kad stavim na hnl exe oba, takoder nista se ne mijenja i opet mi vrati na no action nakon sto sam izisao iz igre .Pomoc!!

smojke

• Offline since 2008
  • € = 0
« Reply #7 on: April 10, 2010, 00:39:08 »
d3dx9_37.dll - najcesce javlja kad je problem s directxom. probaj neki noviji instalirati.

i ajde molim te uploadaj ako ti nije problem treci dio patcha. please.

BBB

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Šuker
  • Naj Klub: ZAGREBAČKI DINAMO
« Reply #8 on: April 10, 2010, 00:51:24 »
Je, ovo je bilo do directa. Samo ne znam zasto nemam nista u igri od cropesa. Kao da preko kitserver-a nije instalirano? smojke mozda znas sto bi trebao napravit? Evo budem uploudao 3 dio.. :)

smojke

• Offline since 2008
  • € = 0
« Reply #9 on: April 10, 2010, 00:55:02 »
e za ovo ti ne mogu jos nista pomoc, jer nisam jos patch instalirao buduci da nemam 3 dio.

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #10 on: April 10, 2010, 00:55:54 »
zamolio bi vas da ne uploadate ništa i ne dijelite linkove okolo jer ćete nam tako samo zadati još više problema :)

pričekajte da ponovno uplodamo ispravnu verziju patcha...

josipgotovina

• Offline since 2009
  • € = 2
  • Hala Madrid ;)) !!
  • Naj Igrač: Kaka'
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
« Reply #11 on: April 10, 2010, 01:00:11 »
znaci ovo sto smo mi skinili ne valja ???

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #12 on: April 10, 2010, 01:01:26 »
valja samo što moraš još skinuti of fix...

admir-22

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #13 on: April 10, 2010, 02:17:55 »
Imam win 7. Radio sam sve po uputama.Kad pokrenem hnl exe  dobijem System Error because d3dx9_37.dll.No to i nije problem jer mi uđe u igru.Imam od cropesa uvodni film,ali nemam ništa drugo.Sve od konamia, timovi,igrači i sve ostalo..U instaliranom folderu hnlserver pod manager sve mi je namjesteno not action jel tu problem?Kad stavim na hnl exe oba, takoder nista se ne mijenja i opet mi vrati na no action nakon sto sam izisao iz igre .Pomoc!!
samo skini taj dll ubaci u system32 i atach opet kitserver i radice ;)
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

vendeetta700

• Offline since 2010
  • € = 0
  • BBB
  • Naj Igrač: IBANEZ
  • Naj Klub: DINAMO ofc :)
« Reply #14 on: April 10, 2010, 13:13:50 »
ispričavam se, moja krivnja jer san u rar stavija krivi OF koji je od prije 2 dana :S

ugl. dodan je OF bugfix ;)
di da skinem samo taj ofbugfix ili moram skinit ponovo sva tri dijela
DINAMO ZAGREB