Author Topic: CROPES HNL Patch 2010 related  (Read 34574 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ibričić,Srna,Henry
  • Naj Klub: Hajduk,Arsenal
  • Naj PES: 6
Re: CROPES HNL Patch 2010 related
« Reply #420 on: September 02, 2010, 22:20:50 »
Kao prvo vi uopce to niste napravili tako da...Milardovic jedan od najboljih zadnjih veznih HNL-a prosle sezone vama je lijevi bek,Blazevic je drugi golman Sibenika,Antolovic Cibalije,Face ima samo Skoko...
Kad pogledas nije patch toliko dobar da nije mogao biti prije gotov,skinio sam bio patch za pes 06 isto ste ga vi radili i bio je puno bolji,I ne radi samo jedan vas ima jako puno i mislim da se moze to prije zavrsiti,a i do 2 mjeeca imate vec skoro dresove svih engleskih klubova na raznim stranicama i tu ste kiksali pogrijesili ste kod dinamovog golmanskog,varteskovog,belupovog lokomotivinog dresa...

Mislim da se takav patch mogao zavrsiti puno prije...

Nemojte ovo shvatiti kao da omalovazavam vas rad dapace divim vam se,ali bilo je boljih patcheva koji su bili prije gotovi...

Bago

• *
  • Offline since 2007
  • € = 3
  • Naj Igrač: R.Carlos
  • Naj Klub: Real Madrid, Hajduk
« Reply #421 on: September 02, 2010, 22:43:07 »
blazevic je prvi golman sibenika....za cibaliju smo falili, jbg svakome se dogodi.
to za dresove sta kazes, to je jedan obicni bug koji se moze ispravit u roku od 2 min i te bugove ima SVAKI patch i nemos rec da ni u pesedit patchu i bilo kojen drugome nisi nasa da neki dres neradi
I ne radi samo jedan vas ima jako puno
nebi reka.
pogledaj popis editora, oduzmi antu i teutonica, oni rade stadione, oduzmi MeT-a, mariuchia i zubinha koji nisu radili na patchu za 2010. kolko nas ostaje? 5. ako je tebi nas 5 puno onda neznan....
to sta se svi zalite da je patch moga bit prije, svi mi editori idemo u skolu i imamo svoje obaveze koje su meni vaznije nego radit dnevno 3 ure za patch da bi ga napravija prije radi nekoga ko ce kasnije sr*t po nama i našem radu. 100 puta smo svi rekli da ovo radimo u slobodno vrime, a njega neman tolko kolko ti mislis i tako umisto da svi vi malo prestanete prigovarat mogli ste probat na neki nacin i pomoc, probajte napravit ingame 2 face iz hnl-a pa stavite slike na forum i mozda vas primimo u edit team pa da vidite da nije ni to bas jednostavno kad nakon te 2 face triba napravit jos njih 400.

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #422 on: September 02, 2010, 23:48:55 »
ja opet kazem ne serem po vasem radu i ja idem u skolu ali ja kazem da za onaj patch koji ste napravili da je mogao biti gotov prije...PesEdit patch da ima bugova isto puno ali prvi pesedit patch je izasao 2-3 tjedna poslije pesa..I ja to kazem ako cete praviti svima face normalno da nemoze biti gotovo brzo nisam ja glup,ali ovo sto ste napravili moglo je biti prije i kad pogledas ja sam vidio najavu Cropes patcha jos u 1 mjesecu odmah poslije nove godine...Opet kazem nemoj reci da serem po tvom radu ja da znam to raditi ne bi vase skidao i pored svih patchava i dalje igram Cropes...

plavi08

• Offline since 2008
  • € = 6
  • Naj Igrač: Eduardo,Modrić,Čorluka
  • Naj Klub: Dinamo,Arsenal
« Reply #423 on: September 03, 2010, 00:38:36 »
Ček nisam zna da editore plačaju , a oni ljenčare i ništ ne rade na vrijeme :stupid:

Gle ajd shvati da ljudi koji rade na patchu rade to čisto iz dobre volje. Nemaju nikakve koristi od tog. Ako hočeš skineš patch , a ako nečeš nemoraš nitko te ne prisiljava.Vidiš li neku grešku možeš ju prijavit i ak imaju volje to će ispravit. Al shvati da nemožeš nikom govorit da je mogo prije , ak taj isti to radi čisto iz dobre volje. I ničim se nije obvezao da će to biti gotovo u nekom roku tj. da će uopće bit gotovo. :)

« Last Edit: September 03, 2010, 00:40:37 by plavi08 »

bokito200

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Fernando Torres
  • Naj Klub: Liverpool
  • Naj PES: 2009
« Reply #424 on: September 03, 2010, 07:50:43 »
jel izaso update za hnl patch sa transferima?

Ronaldinhoollder

• Offline since 2010
  • € = 0
  • www.youtube.com/user/TorcidaG4m3R?feature=mhee
  • Naj Igrač: Ronaldinho,Messi,Ibričić
  • Naj Klub: Hajduk,Barcelona
  • Naj PES: 2011
« Reply #425 on: September 03, 2010, 10:05:31 »
ne

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
« Reply #426 on: September 03, 2010, 10:23:07 »
...PesEdit patch da ima bugova isto puno ali prvi pesedit patch je izasao 2-3 tjedna poslije pesa..

a pogledaj malo kakav je taj patch bio...verzija 0.8, u bundesligi klubovi imaju imena i grbove, ali dresovi su oni default iz editora, igrači player 1, plajer 2,...pola premiershipa nema dresove...ako je to patch kakvog ti želiš samo da ga dobiješ što prije OK...HNL patch je puno teže napravit nego neki patch za bundesligu npr...ja znam da dobre stranice ima jedino Hajduk. Dinamova može nekako proć, vidim da karlovac radi na novim stranicama...ali ostale su katastrofa...ne možeš nać normalan popis igrača, a ako ga i nađeš ne možeš biti siguran da je točan jer se te stranice rijetko updateaju...I onda još nemaju ni neke detalje o igračima, tipa na kojoj poziciji igraju, visina, težina, broj,....a za to sve otkrit treba vremena...i za tvoju informaciju već se sada počelo prikupljat podatke koji će se koristiti pri izradi patcha za PES11, ponajviše zahvaljujući Bagi, deu i Zlacu...a onda i svi ostali koji uspiju pomoći sa nekom informacijom...

I kao što ti je netko već rekao, ako ti se nesviđa nemoj skidat...ako misliš da možeš bolje, skupi si tim pa napravite nešto...ako si voljan pomoć da napravimo kako treba ni to ti nitko ne brani...

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #427 on: September 03, 2010, 14:22:23 »
Evo da se i ja javim... patch za PES 6 sigurno nije bio bolji, prva verzija od 40 MB (sjećam se da sam je tada cijelu noć skidao jer sam imao dial up :D) izbačena je u veljači, naravno s dosta grešaka i nedostataka... Tada se još i mogla napraviti pokoja faca igrača, a danas je skroz druga situacija jer za next genov PES-ove potrebno su jako kvalitetne slike igrača, 500x500... a za HNL-ovce je ne moguće to naći... v1.5 HNL patcha za PES 6 izašao je u svibnju i također imao grešaka, mislim da je čak cijela Bundesliga imala dresove ekipa iz Eredivisie... ali ljudi nisu bili toliko zahtjevni, u prvu ruku bili su zahvalni editorima, pogotovo stadium makerima pa se i ovom prilikom moram sjetiti grzzz-a i kaya :& Sjećam se da je i Nik Titanik instalirao naš patch i napravio karikaturu s Rukavinom koja je bila SS iz igre napisavši - prvi Rukavinin gol za Hajduk :lol:

HNL za PES 2009 je zasigurno bio remek djelo što se tiče editinga i defenitivno najbolja stvar proizašla iz CROPES radionice... pa imali smo i stadione za gotovo sve klubove! Danas je sitaucija malo teža, manje nas je, ekipa je starija, manje vremena, a kao što vidiš - prijave su otvorene i nitko se ne javlja  za Editora ;) No i to nas nije spriječilo da opet izdamo kvalitetan patch i uz par malih grafičkih bugova... vi ste nas napali zbog ocijena nekih igrača, da ne kažem ogadili...

A da se dotaknem i PESEdita, imaju i oni grešaka, pogledaj samo zadnju verziju 4.0 nakon gotovo godinu dana od izlaska igre, i to su greške što se nama dogodilo kod nekih ekipa u HNL-u. sivi dresovi i sl. Al oni za razliku od nas imaju puno brojniju ekipu, za klubove koje sređuju puno je lakše naći sve potrebne informacije, a imaju i otvoren paypal account gdje sjedaju dobrotvorne donacije: https://www.paypal.com/de/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=YOh_da2V863I9eh8wJMQc07p5--vYLZz7pmqGHwfunTtQtM1Zaj90MhkxtO&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d4b3d02051cb40a5393d96fec50118c72 ;)

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #428 on: September 03, 2010, 15:34:29 »
Plavi da tebi odgovorim ja znam da oni rade to iz dobre volje i ja ih ne prisiljavam,Cuky ti pravis najbolje dresove na svijetu ima dresova po stranica dosta ali meni su na PES-u svi tvoji dresovi koje si napravio, nisam rekao da patch za PES 2011 mora biti gotov prije samo sam rekao da bi bilo bolje da bude prije(mozda sam se pogresno izrazio)jer bi onda mogli prije ispraviti pogreske,praviti updateve,dok ako ga napravis krajem 4 mjeseca ne stignete uradit update...

Opet kazem vas mi je patch najbolji, skinio sam skoro sve PesEditove neke world cup ali sam i dalje na CroPEs patchu i kad me netko pita kakav patch preporucujes ja preporucim vas...

Ispricavam se ako sam vas uvrijedio, ali ja ne serem po vasem radu nego bi htio u njemu uzivati ranije...

Hrvek

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: GNK Dinamo, Barcelona
« Reply #429 on: September 10, 2010, 18:16:07 »
Jel ima ko neki noviji save za transfere?

Yvone Strahovski

jozef

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: srna
  • Naj Klub: dinamo
  • Naj PES: 2010
« Reply #430 on: September 12, 2010, 14:10:27 »
meni je sve ok osim igraci.primer u hajduk su mi samo seric buljat tomasov sharbini a ovi ostali anonimusi.isto i u bundes ligi.ima po 2-3 igraca a ovo drugo je sve player1 plater 2 itd.oce li so to sredit ako skinem ove nove updejte?

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
« Reply #431 on: September 12, 2010, 19:11:31 »
na kojem ti je jeziku PES??? probaj skinuti update pa vidi ;)

Pikavac

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Nema veze ako gube,zasvirat ce nase trubee dinamoo
  • Naj PES: 2010
« Reply #432 on: September 13, 2010, 18:21:51 »
DINAMO ZAGREB ALE ALE ALE  SVAKA CAST ZA NAVIJANJE UBACENO NOVA DIMENZIJA PESA ALE ALE ALE :srednji:
pohvale deckima koji su radili na hnl.
i hvala !

:srednji:Dinamo Zagreb uber ales :srednji:

allien

• Offline since 2009
  • € = 0
  • I kad gube,i kad tuku,uvijek vjerni svom Hajduku!
  • Naj Igrač: Ante Vukušić
  • Naj Klub: Hajduk Split
« Reply #433 on: September 13, 2010, 19:54:40 »
vidiš,mamićima bi trebalo preporučit hnl patch jer to im je jedini način da im se ostvari san o veličanstvenoj atmosferi na utakmici dinama :D

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
« Reply #434 on: September 13, 2010, 20:01:08 »
također i da igraju LP ili prezime u europi :D