Evo da se i ja javim... patch za PES 6 sigurno nije bio bolji, prva verzija od 40 MB (sjećam se da sam je tada cijelu noć skidao jer sam imao dial up

) izbačena je u veljači, naravno s dosta grešaka i nedostataka... Tada se još i mogla napraviti pokoja faca igrača, a danas je skroz druga situacija jer za next genov PES-ove potrebno su jako kvalitetne slike igrača, 500x500... a za HNL-ovce je ne moguće to naći... v1.5 HNL patcha za PES 6 izašao je u svibnju i također imao grešaka, mislim da je čak cijela Bundesliga imala dresove ekipa iz Eredivisie... ali ljudi nisu bili toliko zahtjevni, u prvu ruku bili su zahvalni editorima, pogotovo stadium makerima pa se i ovom prilikom moram sjetiti grzzz-a i kaya

Sjećam se da je i Nik Titanik instalirao naš patch i napravio karikaturu s Rukavinom koja je bila SS iz igre napisavši - prvi Rukavinin gol za Hajduk

HNL za PES 2009 je zasigurno bio remek djelo što se tiče editinga i defenitivno najbolja stvar proizašla iz CROPES radionice... pa imali smo i stadione za gotovo sve klubove! Danas je sitaucija malo teža, manje nas je, ekipa je starija, manje vremena, a kao što vidiš - prijave su otvorene i nitko se ne javlja za Editora

No i to nas nije spriječilo da opet izdamo kvalitetan patch i uz par malih grafičkih bugova... vi ste nas napali zbog ocijena nekih igrača, da ne kažem ogadili...
A da se dotaknem i PESEdita, imaju i oni grešaka, pogledaj samo zadnju verziju 4.0 nakon gotovo godinu dana od izlaska igre, i to su greške što se nama dogodilo kod nekih ekipa u HNL-u. sivi dresovi i sl. Al oni za razliku od nas imaju puno brojniju ekipu, za klubove koje sređuju puno je lakše naći sve potrebne informacije, a imaju i otvoren paypal account gdje sjedaju dobrotvorne donacije:
https://www.paypal.com/de/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=YOh_da2V863I9eh8wJMQc07p5--vYLZz7pmqGHwfunTtQtM1Zaj90MhkxtO&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d4b3d02051cb40a5393d96fec50118c72