prvo sam pisao u šaut bokssss al sam skuzio da ce bit dosta teksta pa evo tema

znaci ovo je vezano za "viku" dynamyta
(01:52:14) dynamyte: sta ti vrijedi otvarat najgol natjecanje kad ce bit 5-6 golova prijavljenih? i to pitaj boga kakvi ^-^
slazem se

ALI mislim da bi bilo lijepo da se napravi kompilacija golova CROPES zajednice! znaci nemoraju biti "pobjednici" natjecanja (prvo jer ga ni nema

)! nego eto, tko zeli uplouda save gola na rapidshare
(nemojte me ismijat jer sam ocigledno noob
al dal se moze save gola iz C:\Users\XXX\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save uploudat na RS i onda netko skine, stavi u svoj folder, i gleda u igrici?
) i posta link u temi odredenoj za to i kad se skupi dovoljno dobrih golova (a sumnjam da bi dugo trebalo, jer kolko sam u zadnjih par dana skuzio forum dosta hard core igraca ima ovdje a takvi sigurno imaju nekoliko dobrig golova!!!) i napravi se cropes kompilacija od 10-20 golova i vise, i kao i u codu(ako ste gledali frag movie) pise nick igraca koji ga je zabio. ugl, ak ste zainteresirani ja bi rado to probao napraviti (kazem probao! u biti, sigurno bi zavrsio, samo sto jos ucim lijepo editirati no sposobnosti editiranja cete moc ocjenit sa iducim filmicem koj trenutno editiram

).
uglavnom, ako ste me skuzili ista komentirajte sa svojim idejama, a ako niste nekrivim vas jer vjerovatno ni ja nebi nista skuzio sto nam napisao jer ovo pisem u 2 ipo ure

jer sam editira do sad onaj video