Author Topic: CROPES kompilacija golova  (Read 2266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Leo Messi
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 6
CROPES kompilacija golova
« on: April 05, 2010, 02:25:03 »
prvo sam pisao u šaut bokssss al sam skuzio da ce bit dosta teksta pa evo tema :) znaci ovo je vezano za "viku" dynamyta

(01:52:14) dynamyte: sta ti vrijedi otvarat najgol natjecanje kad ce bit 5-6 golova prijavljeni​h? i to pitaj boga kakvi ^-^

slazem se :) ALI mislim da bi bilo lijepo da se napravi kompilacija golova CROPES zajednice! znaci nemoraju biti "pobjednici" natjecanja (prvo jer ga ni nema :D )! nego eto, tko zeli uplouda save gola na rapidshare (nemojte me ismijat jer sam ocigledno noob  :stupid: :stupid: al dal se moze save gola iz C:\Users\XXX\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save uploudat na RS i onda netko skine, stavi u svoj folder, i gleda u igrici? :D :D ) i posta link u temi odredenoj za to i kad se skupi dovoljno dobrih golova (a sumnjam da bi dugo trebalo, jer kolko sam u zadnjih par dana skuzio forum dosta hard core igraca ima ovdje a takvi sigurno imaju nekoliko dobrig golova!!!) i napravi se cropes kompilacija od 10-20 golova i vise, i kao i u codu(ako ste gledali frag movie) pise nick igraca koji ga je zabio. ugl, ak ste zainteresirani ja bi rado to probao napraviti (kazem probao! u biti, sigurno bi zavrsio, samo sto jos ucim lijepo editirati no sposobnosti editiranja cete moc ocjenit sa iducim filmicem koj trenutno editiram :) ).

uglavnom, ako ste me skuzili ista komentirajte sa svojim idejama, a ako niste nekrivim vas jer vjerovatno ni ja nebi nista skuzio sto nam napisao jer ovo pisem u 2 ipo ure :D jer sam editira do sad onaj video :D

:party2:
« Last Edit: April 05, 2010, 02:29:35 by tannduricic »

bokito200

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Fernando Torres
  • Naj Klub: Liverpool
  • Naj PES: 2009
Re: CROPES kompilacija golova
« Reply #1 on: April 05, 2010, 05:15:19 »
da da i da imam i previse odlicnih golova spremljenih pa zasto da ih ne pokazem xP?odlicna ideja ja bih sudjelovao naravno ako nemas nis protiv? hehe

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #2 on: April 05, 2010, 12:10:05 »
hehe, ovo treba biti organizirano od strane admina, moderatora, ili nekog koga cropes "šefovi" zaduze za to :)

ja samo dajem ideju i kazem da se stavljam na raspolaganje za napraviti to ako treba... no nisam ja taj koji odlucujem :) ali mislim da bi svaki gol bio dobrodosao :)

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #3 on: April 05, 2010, 14:30:56 »
mozda i ne bi bila toliko losa ideja(nesta tipa pesfanovi various artists video)al ne vjerujem da ce biti dovoljno materijala jer za kompilaciju treba daleko vise golova nego za nekakav najgol(koji se nije mogao odrzati...)
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

bokito200

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #4 on: April 05, 2010, 19:28:12 »
ja trenutno imam skoro sve popunjeno od sejvova...a svaki je lijep vjeruj pa sad racunaj :D

josipgotovina

• Offline since 2009
  • € = 2
  • Hala Madrid ;)) !!
  • Naj Igrač: Kaka'
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
« Reply #5 on: April 05, 2010, 19:54:49 »
ja imam 25-30 golova od kojih su 5-10 fantasticni :D

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #6 on: April 05, 2010, 20:11:23 »
imam ideju. nek svi koji su zainteresirani naprave mini-kompilaciju svih golova, nikakav editing nie potreban... pa uploadate i onda odabiremo 20-30 najljepsih, i uploadamo njihove save fileove na zaseban filefront account s kojeg ce ih neko skinut i napravit pravu kompilaciju... sta kazete? :)

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

bokito200

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #7 on: April 05, 2010, 20:34:41 »
da ali da pise ime iznad od onoga tko je gol dao... :D

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
« Reply #8 on: April 05, 2010, 21:59:33 »
pa naravno ;)

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #9 on: April 05, 2010, 23:20:56 »
znaci admini/moderatori su za to :)
super

ok, onda pitanje, koje sam vec postavio dal se moze save gola iz C:\Users\XXX\Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save uploudat na RS i onda netko skine, stavi u svoj folder, i gleda u igrici?

ako da, ja mislim da bi to najbolje bilo tako. znaci, nista snimat, jer za dobru kompilaciju treba to snimit dobro i treba imat kvalitetan video u HD a osim toga ovo je vrlo jednostavno.

moja ideja je da
1. svi koji zele sudjelovati stave golove za koje smatraju da su dovoljno atraktivni u .rar file i upload na RS
2. netko tko je na CROPESU zaduzen za to, a mislim da bi bilo dobro da se zaduzi nekoliko osoba, npr 2 osobe da odaberu golove za koje smatraju da su dovoljno atraktivni, predpostavljam da bi dynamyte bio jedan od njih
3. onome tko radi kompilaciju se kaze koje golove da koristi, i to je to :)

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #10 on: April 05, 2010, 23:23:56 »
da ali da pise ime iznad od onoga tko je gol dao... :D
naravno! to sam rekao i u prvom postu...prije sam aktivno igrao cod4 pa sam bio ovisan o frag filmicima, pa bi to bilo nesto u tom stilu... zato kazem, pogledajte neke cod frag movie i vidi kako za svaki frag pise ime igraca koji ga je napravio. tako bi bilo i ovdje :)

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
« Reply #11 on: April 06, 2010, 14:52:27 »
ovako, bolje je da svako posnima svoje golove, posta ih tu pa da imamo izbor... da ne bude "a zast niste uzeli taj i taj gol?"... mislim da je tak bolje... ;)

al svejedno, sta ce nam svi ti golovi ak ih niko nece slozit u kompilaciju... prvo moramo trazit nekog dobrog covjeka koji ce ju dobrovoljno napravit ^^

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #12 on: April 06, 2010, 15:02:43 »
ja :D  :lol2:

ozbiljno, zato sam i dao ideju :) ofc, procjenite dal sam dovoljno dobar sad kad iduci video zavrsim :)

a sto se tice koje golove odabrat, kako zelite, vi se dogovorite :) i izaberite, meni je samo bitno, ako ja budem radio, da kad se odluce koji su golovi izabrani, da imam save gola, a ne njihovu snimku za kompilaciju

ako si za, mozemo se naci u chatu na forumu pa popricat o tome

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #13 on: April 10, 2010, 15:59:40 »
mislim da je nepotrebno pisati kod svakog gola tko je dao,nego da se samo imena navedu u creditsima...
i da ak si se vec ti javio da pravis tu kompilaciju onda se pobrini da bude vrhunske kvalitete :D
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

tannduricic

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #14 on: April 10, 2010, 23:20:07 »
ja bi se potrudio, al vidim da nema interesa kod vas...jer nista niste poduzeli :S nemogu ja na svoju ruku radit kompilaciju :(
pricao sam u chatu sa par admina i modova i slozili smo se sljedece: svatko tko zeli SAVE gola ce stavit u rar i onda upload na RS ili neki drugi file host server, i link ce postati u za to predvidenu temu. oni koji su zaduzeni za birati golove to gledaju i biraju, kad se skupi dovoljan broj golova, javi se onome tko to radi koji su golovi odabrani, i on, ili u ovom slucaju ja, to napravim