Author Topic: Sevilla izvještaji  (Read 1239 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
  • Naj Igrač: Didier Drogba
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 2011
Re: Sevilla izvještaji
« Reply #15 on: April 22, 2010, 21:33:28 »
Sevilla - Porto 2:1

Gostovanje Porta shvaćeno je ozbiljno jer se iz kola u kolo očito dižu. Porto je krenuo široko, ali smo organizirano spriječavali sve situacije. Kontra, naše glavno oružje, donijelo je 1:0 već u 6 minuti. Strijelac defanzivni srednjak, Romaric na dodavanje Adriana. Šokirani Porto pokušava istom igrom doći do izjednačenja, ali u 26 minuti stiže nova kontra moje momčadi. Jednu dugu dubinsku loptu preko cilog terena na livi bok, pokušao je popratiti vratar Porta, ali nije uspio. Balun je doša do današnjeg najboljeg igrača moje momčadi Adriana koji je iskosa sa 18 metara zapucao prema praznim vratima i to je bilo 2:0. :prcko: Izjednačenje je stiglo u 37 minuti, Falcao, nakon po ko zna koji put kardinalne greške moje obrane. :death: Otišlo se na poluvrijeme. Drugi dio obilovao je šansama na strani Porta, koji svima silama pokušava izjednačit. Imali smo i mi svojih šansi, ali je neraspoloženi Fabiano svaku zakomplicirao. Na kraju je ostalo 2:1, nova 3 boda i mi smo zadovoljni. Čestitke Nexesu na odličnoj igri. :%

LeskiRM

• Offline since 2009
  • € = 0
  • тнε εαятн wiʟʟ sнαkε, тнε woяʟd wiʟʟ sнivεя
  • Naj Igrač: Ramos, Hazard, P.E. Aubameyang
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2012
  • PSN ID: NeXes_hr
« Reply #16 on: April 22, 2010, 22:59:43 »
Sry kaj ti spamam topic ali moram priznat da dugo nisam vidio ovako objektivno pisanje! Svaka cast na izvjestajima :)

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #17 on: April 23, 2010, 08:22:19 »
Thank's man. Ja sam pokrenuo ovi topic jer sam htio da svi pokrenu svoje za svoj klub. Vidija si kako je na BPL-u organiziran site. Svi sudjeluju, svađaju se, raspisuju.......htio bi da i mi imamo promet i gužvu. Šteta što niste svaki otvorili svoje topice. Nema mi većeg gušta nego kad dođem na posal, pročitat šta ima novo,koliko je ko jučer osta u utakmici. Baza je i pročitat kad je neko u opisu očito ljut i iznerviran jer je izgubija, pa to se i vidi na mojim izvještajima :vragic:. ili oni tvoj "moram priznat da ne znam kaj mi se događa,zadnji bum bil"  :lol: Sve u cilju kvalitetnijeg druženja  :party1: :kava:........
« Last Edit: April 23, 2010, 08:24:06 by scorp1on »

marko87zg

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: GNK Dinamo Zagreb
« Reply #18 on: April 23, 2010, 10:57:43 »
E morat ću i ja onda od sljedeće sezone dok igram tekmu zapisivat najvažnije trenutke na papir kao Blažičko :D
Impossible is nothing!

PergerCRO

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Eduardo Da Silva
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
  • PSN ID: PergerCRO
« Reply #19 on: April 23, 2010, 23:20:23 »
Dobra ideja, trebao onda od sljedeće sezone napraviti pravilo da savko ima svoju temu di piše izvještaje sa tekme, i bilo bi u redu da uvojek domaćim piše izvještaj :) a onda gosti ubace svoje viđenje :)
Sudionik CROPES PS3 Lige, 3 sezone :D

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #20 on: April 23, 2010, 23:41:44 »
Pa ne mora samo domaćin, svak u svom topicu opisuje utakmicu koju je odigra, bilo kao gost ili domaćin, da vidimo oba dvi strane viđenja iste tekme, to je isto zanimljivo, zna se razlikovat...... :kava:

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
« Reply #21 on: April 24, 2010, 08:33:46 »
neshto toga stila cemo i ubaciti, jer je ochito da competition mod ima nedostataka, pogotovo kad nas sad ima vishe....
bum sve raspravil sa markom ;)

i svaka chast scorpionu na izvjeshtajima ;)
We are a football tribe...

ak je tko za tekmu-> chille1984@hotmail.com

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #22 on: April 24, 2010, 16:55:25 »
Sevilla - Marseille 2:4

:lol2: :lol2: :lol2: E ovo ste tribali vidit. najčudnija utakmica koju sam odigra na pes-u 2010. Marseille je došao na naš teren spreman da se revanšira za poraz u prvom dijelu prvenstva. Utakmicu sam otpočetka kontrolira bez problema i u 26 minuti u jednoj kontri Navas je poentirao za 1:0. U 29 minuti događa se najgori trenutak u mojoj pes karijeri. Jedan de*il iz moje obrane, kreće mutit i dodavat balun iz sredine na bok moje obrane, ravno kroz noge napadača Marseillea, Cheyroua. Ali to nije bilo u panici, nego on ležerno ide na njega i pokušava mu kroz noge bacit na moj bok.  :fifabljak:  Naravno vratar mi nije ni na golu, jer mu je upravo dodao balun na rubu šesnaesterca livo. Cheyreou zabija u praznu branku. Moš mislit kad ni konami server nije virova šta vidi, pa posli u highlightsima prikazuje isti gol 4 puta!! Gotovo!! Nakon toga sam se raspa.  :tuzan2:  Slijede još dva gola Konea u 32. i Brandaa u 38.U zadnjoj minuti prvog dijela u istom napadu 2 puta pogađam prečku. Da je tad bilo 2:3, još bi nešto i pokuša. Drugo poluvrijeme prošlo je da nisam ni moga ništa, jer ako su moji bili u napadu, meni je pred očima bila ona situacija. iz 29 minute :death: Da s*anj bude veće u 47 minuti moj obrambeni igrač vraća Palopu balun sa prsima. Znači da ga Palop može uvatiti rukom, ali ne, on to ne radi nego ga izbija, pogađate na noge Marseillu i 1:4. Ja umisto da popizdim, pa sam na pod od smija.....sve se urotilo protiv mene i konami i vrime i srića i ne znam više šta reć. Na kraju sam jednom lipom akcijom uspija smanjit na 2:4, Adriano u zadnje vrime moj najbolji igrač  :& . Nakon utakmice kaže Ivan " sam si sebe pobijedio" i naravno u pravu je 100%. Strašno!!! :death: :death: :death:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #23 on: April 24, 2010, 17:57:22 »
Anderlecht - Sevilla 2:1

Pod dojmom prošle utakmice, došli smo na megdan jakom Chilleu na svom terenu. u prvom poluvremenu izjednačena utakmica sa po tri vrlo izgledne prilike s obe strane, ali je završilo 0:0. U drugo poluvrijeme Anderlecht kreće odlučno da riješi utakmicu u svoju korist, i to mu uspijeva, oštrim ubačajem s desnog krila po podu,u sredini Squillachi pokušava presjeći loptu. I uspio je!!!! Ima samo jedna mala falinka, ugura ju je u vlastitu mrežu, a lipo sam mu reka da je njihov gol tamo na drugoj strani  :lol: . Već u sljedećem napadu uspijevamo izjednačit. Nakon centaršuta s desnog krila, u sredini Fabiano od poda, jedino moguće jer bi ga vratar obranio. Do kraja je utakmica prolazila u napadima Chillea, a ja sam se branio. U zadnjem napadu u sudačkoj nadoknadi, jedan Anderlechtov srednjak presjeca loptu i ide prema golu,gdje ga ruši s leđa Zokora i naravno crveni karton,opravdano. Mi se svi sabijamo u sredinu jer nema vrimena, slijedi nabačaj u šesnaesterac, jedino moguće, ako se može dat gol, jer nema vrimena. Ali lukavi manager Chille izvodi pas po podu nadesno gdje ga na rubu šesnaesterca iskosa desno čeka krilo, nabačaj i uspija ga je ugurat. Točka na i mog groznog tjedna. :dump:
« Last Edit: April 24, 2010, 18:57:36 by scorp1on »

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #24 on: April 24, 2010, 18:07:09 »
Sevilla - Dinamo 2:1

Nakon što su nam uzeli 2 očekivana boda u Zagrebu, ovdi smo morali uzet sva 3 boda. Već u prvoj minuti Butina se poigrava na svom golu i gubi loptu, ali ga nismo uspili ubacit u gol. Ipak u 20 minuti raspoloženi Kanoute ulazi u šesnaesterac na dodavanje Fabiana i poentira za 1:0. Provala navijača, redari imaju pune ruke posla  :dump: :spank: Do poluvremena kontroliramo utakmicu uz sporadične napade Dinama i još jedne 1 na 1 prilike Kanoutea koja nije donila novo vodstvo. Drugo poluvrijeme 52 minuta i Kanoute prizemnim udarcem sa 16 metara iskosa pogađa donji desni kut Dinamovog gola. 2:0  :lol2: Loš tjedan bio je malo ublažen i ja sam tad na klupi moga zapalit duvan  8). Dinamo priti iz kontri i to mu uspijeva u 75 minuti, nabačaj sa krila Mandžukić glavom sprovodi u mrežu 2:1. Dinamo hrabro do kraja pokušava izjednačit, ali srećom ne uspijeva. GG. :party2: Još dva kola do kraja, bit ćemo čvrsto u sredini.
« Last Edit: April 24, 2010, 18:59:38 by scorp1on »

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #25 on: April 28, 2010, 00:07:57 »
Sevilla - Benfica 2:2

Odlična utakmica, pravi užitak za gledanje i opet remi.   :party2: Urnebesni početak za Benficu nije urodio plodom i oko 10 minute 1:0 za Sevillu. Erupcija oduševljenja među domaćim navijačima. Benfica nastoji odmah izjednačiti i to im polazi za rukom relativno brzo, očitom greškom mog stoperskog para, koji je danas bio u plavoj boji i igrao loše. Međutim mi ne gubimo nadu i odmah u slijedećem napadu 2:1 za Sevillu. Kako zadržati vodstvo pitao sam se na poluvremenu. Formaciju sam prebacio u malo defanzivniju , s namjerom da čuvamo rezultat i da prijetimo iz kontri. I to nam je dosta dugo uspijevalo, do nekih 20tak minuta pred kraj kad je jedan balun presječen na centru igrač Benfice donio  u šesnaesterac, a da ga niko pri tom nije niti dotakao i naravno 2:2. Do kraja moja momčad je djelovala odlično i imali smo par situacija za 3:2 ali Benfica se uspila obranit i tako opet svakome po bod, kao i u prvom dijelu prvenstva. Stvarno je bilo gušt igrat. GG Marko.  :%

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #26 on: April 30, 2010, 20:26:10 »
Sevilla - Napoli 3:0

Za kraj druge sezone pobjeda.  :twisted: Dugo nisam bio ovako zadovoljan igrom svoje momčadi. Tribalo se revanširat Napoliju za poraz u prvom dijelu prvenstva. Utakmica je krenula u ispitivanju snaga, ali se vidilo da moji igrači jako dobro kontroliraju utakmicu. Mrežu Napolija smo načeli oko 30 minute lijepim udarcem Negreda. Do kraja poluvremena jedno dubinsko ubacivanje iz sredine u mrežu je pospremio Fabiano, brzim utrčavanjem pored zbunjene obrane Napolija. 2:0, otišlo se odmor. Drugi dio počinje u očitim pokušajima Napolija da nešto promijeni, ali moja spretna obrana u današnjoj utakmici izlazila je na kraj i sa najkompliciranijim situacijama. Za kraj jednan oduzeti balun na 20 metara u mrežu posprema Negredo i 3:0, revanš za poraz u prvom dijelu od 2:0.  :lol2:  Udarci i posjed baluna izrazito pokazuju nadmoć moje momčadi 12/8 naprama 2/2 Napolija, 54% - 46% posjed baluna. Izrazito korektna utakmica, sa po jedan faul sa svake strane i zato čestitke moje 1911, na fer i korektnoj utakmici.

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #27 on: May 01, 2010, 22:14:13 »
Rezime sezone!

Moja prva sezona kao manegera Seville, završila je dosta uspješno. Pripadamo u gornji dom tablice, za koji bod i mogli smo u Europu dogodine  :kava:. Počelo je loše, katstrofalnim rezltatom u prvom kolu od 6:1 za, na kraju se pokazalo, novog prvaka Kuruze.  :cropesmile: Brzo smo se konsolidirali i počeli sa boljim rezultatima. Baš u trenutku visoko moralno, psihičkog stanja momčadi, stigla su dva loša rezultata, di smo prosuli važne bodove, poraz od moje 1911 i remi u Zagrebu.  :tuzan2: Nakon toga momčad je odigrala nekoliko odličnih utakmica i zacementirala mjesto u sredini tablice. Na pamet mi padaju neke utakmice koje su me razdrmale u pozitivnom i negativnom smislu. Chille, je u prvom dijelu prvenstva sa mnom odigrao remi, iako je po igri zaslužio i pobjedu. Ali me zato porazio u drugom dijelu sa 2:1, doslovno golom u posljednjoj sekundi utakmice. Tekme sa Marseillom su bile šokantne. U prvom dijelu dobrom igrom uzeo sam mu sva 3 boda na gostovanju, koje su mu možda tribali u borbi za drugi naslov. Ne mogu zaboravit drugi dio prvenstva i 2:4 na mom terenu.  :tuzan2: Kako sam tek tu prosuo bodove.  :stupid:. Benfica nije uspila pobijedit moju momčad i obje su utakmice završile remijem. Korektni smo, ne radimo puno faulova, posjed baluna je obično na našoj strani, dobili smo jedan crveni u ciloj sezoni i 10 tak žutih. Gol razlika 26:26, koliko da, toliko primija  :prcko:  8 pobjeda, 6 neriješenih i 6 poraza. Sa upravom sam razgovarao i nisu mi tili dignit plaću (kažu recesija), pa ću najvjerojatnije za iduću sezonu prominit sredinu. Pozdrav svima i čestitke na korektno odigranim utakmicama. Veza je uvik bila ok, nije bilo delaya, trzanja i sl. Čestitam Kuruzi na naslovu!  :&
« Last Edit: May 01, 2010, 22:16:02 by scorp1on »