Rezime sezone!
Moja prva sezona kao manegera Seville, završila je dosta uspješno. Pripadamo u gornji dom tablice, za koji bod i mogli smo u Europu dogodine

. Počelo je loše, katstrofalnim rezltatom u prvom kolu od 6:1 za, na kraju se pokazalo, novog prvaka Kuruze.

Brzo smo se konsolidirali i počeli sa boljim rezultatima. Baš u trenutku visoko moralno, psihičkog stanja momčadi, stigla su dva loša rezultata, di smo prosuli važne bodove, poraz od moje 1911 i remi u Zagrebu.

Nakon toga momčad je odigrala nekoliko odličnih utakmica i zacementirala mjesto u sredini tablice. Na pamet mi padaju neke utakmice koje su me razdrmale u pozitivnom i negativnom smislu. Chille, je u prvom dijelu prvenstva sa mnom odigrao remi, iako je po igri zaslužio i pobjedu. Ali me zato porazio u drugom dijelu sa 2:1, doslovno golom u posljednjoj sekundi utakmice. Tekme sa Marseillom su bile šokantne. U prvom dijelu dobrom igrom uzeo sam mu sva 3 boda na gostovanju, koje su mu možda tribali u borbi za drugi naslov. Ne mogu zaboravit drugi dio prvenstva i 2:4 na mom terenu.

Kako sam tek tu prosuo bodove.

. Benfica nije uspila pobijedit moju momčad i obje su utakmice završile remijem. Korektni smo, ne radimo puno faulova, posjed baluna je obično na našoj strani, dobili smo jedan crveni u ciloj sezoni i 10 tak žutih. Gol razlika 26:26, koliko da, toliko primija

8 pobjeda, 6 neriješenih i 6 poraza. Sa upravom sam razgovarao i nisu mi tili dignit plaću (kažu recesija), pa ću najvjerojatnije za iduću sezonu prominit sredinu. Pozdrav svima i čestitke na korektno odigranim utakmicama. Veza je uvik bila ok, nije bilo delaya, trzanja i sl. Čestitam Kuruzi na naslovu!