Author Topic: Dresovi by Cuky  (Read 21458 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
Re: Dresovi by Cuky
« Reply #30 on: March 06, 2010, 16:13:47 »
[SIZE="5"][COLOR="Navy"]England World Cup 2006 players kits[/COLOR][/SIZE]

Preview:

DOWNLOAD LINK:
http://www.mediafire.com/?dmimnwtqjnt

"Clear, your mind must be if you are to discover the real villains behind the plot."

roko

• Offline since 2007
  • izgleda da je pero uteko
  • Naj Igrač: Đon Travolta
  • Naj Klub: Hajduk
  • Naj PES: 6
« Reply #31 on: March 06, 2010, 18:02:30 »
ma svaka čast, legendarno je ispalo, nego sad iman jos samo jednu želju a to je malo laganija ak nije problem???

ovakav žuti i tamnoplavi???

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • Master Cuky
« Reply #32 on: March 06, 2010, 18:35:26 »
mislim da bih mogao samo neznam, ali ovaj put stvarno neznam kada...danas i sutra planiram popravit hajdukove dresove s obzirom da Hajduka napokon imamo u PES-u. A kroz tjedan...imam 3 ili 4 ispita ovaj tjedan tako da ne stignem baš...
"Clear, your mind must be if you are to discover the real villains behind the plot."

roko

• Offline since 2007
« Reply #33 on: March 07, 2010, 10:51:06 »
ok, ma ovo sam mislija ako bas nemas posla, al nema frke samo je boja u pitanju.... pokusat cu sam, pa ti javim kako je ispalo ;)

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • Master Cuky
« Reply #34 on: March 13, 2010, 09:55:25 »
1. Evo samo kratka obavijest vezana uz update Hajdukovih dresova koji sam najavio. Dresovi za igrače su sređeni, za golmane dovršavam novi template tako da bi to uskoro trebalo biti gotovo. Jedini problem imam sa brojevima jer mi to baš i ne ide najbolje, a ne želim izdati update sa pogrešnim brojevima.

2. Trebao bih malu pomoć ali jako hitno. Pomažem na pes-bosnia sa izradom dresova za HNL patch,ali ne mogu naći dobre slike. Ako bi netko mogao naći bio bih jako zahvalan. Trebaju mi slike Varteksa, Karlovca, Međimurja i Pomorca. Hvala unaprijed

Fuzinho

• Offline since 2010
  • Naj Igrač: Maradona
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 3
« Reply #35 on: March 13, 2010, 11:40:20 »
Evo slike koje je slao Badem5 za NK Karlovac ;)

« Last Edit: March 13, 2010, 11:42:43 by Fuzinho »

roko

• Offline since 2007
« Reply #36 on: March 13, 2010, 12:32:03 »
cuky evo ti iz 9ke ako ista pomaze, dres je od zubinha, i brojevi su iz 9tke isto, ako pomaze eto....

herc1444

• Offline since 2008
« Reply #37 on: March 18, 2010, 15:31:13 »
jel moze dresovi od Croatia Zagreb ( sada Dinamo ) iz vremena od 1997-1998 ??

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • Master Cuky
« Reply #38 on: March 18, 2010, 18:07:16 »
možeš li mi staviti slike dresova, sponzora i grba tadašnje croatie. Jedino što ti ne mogu garantirati je da će biti brzo gotovi...

lawbreaker1990

• Offline since 2009
  • NK Đalski ex Superstar
  • Naj Igrač: R10
  • Naj Klub: mes que un club
  • Naj PES: 2010
« Reply #39 on: March 18, 2010, 18:54:41 »
a oni dinamovi umbrovi? pitao sam prije mjesec dana i stavio sam ti link od galerije dresova... ak nemas vremena nema veze...

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • Master Cuky
« Reply #40 on: March 18, 2010, 23:54:49 »
sorry. rado bih ih napravio...ali ništa nemogu obećavati kada će vremenski biti gotovi. Trenutno je u pauzi i Hajdukov update, odnosno sve što radim. Imam ovih zadnjih 2-3 tjedna i još sljedeća 2 mnogo obaveza u školi tako da pauziram sa dresovima. Pošto mi je zadnja godina, pa još imam i državnu maturu, završni rad, obranu završnog rada, ispiti u školi...ipak želim završiti školu kako treba i osigurati si kakvu-takvu budućnost, bilo na faksu pa dalje ili odmah na posao....tako da trenutno dresovi stoje na čekanju...

Fuzinho

• Offline since 2010
  • Naj Igrač: Maradona
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 3
« Reply #41 on: March 19, 2010, 11:55:05 »
Ja mogu napravit dresove Croatie '99 (domace vec radim, pronasao sam i grb). Samo kazite mi kakve boje su bili rezervni dresovi?

lawbreaker1990

• Offline since 2009
  • NK Đalski ex Superstar
  • Naj Igrač: R10
  • Naj Klub: mes que un club
  • Naj PES: 2010
« Reply #42 on: March 19, 2010, 14:23:14 »
sorry. rado bih ih napravio...ali ništa nemogu obećavati kada će vremenski biti gotovi. Trenutno je u pauzi i Hajdukov update, odnosno sve što radim. Imam ovih zadnjih 2-3 tjedna i još sljedeća 2 mnogo obaveza u školi tako da pauziram sa dresovima. Pošto mi je zadnja godina, pa još imam i državnu maturu, završni rad, obranu završnog rada, ispiti u školi...ipak želim završiti školu kako treba i osigurati si kakvu-takvu budućnost, bilo na faksu pa dalje ili odmah na posao....tako da trenutno dresovi stoje na čekanju...

ma ok je, nije hitno, ponavljam... samo vidim da "obecavas" puno dresova pa sam se zabrinuo malo da mozda nisi zaboravio. a svi dresovi koje si napravio su vrhunski, u pesu su!  :party2: pogotovo mi se juventusov sviđa, svaka cast!

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • Master Cuky
« Reply #43 on: March 19, 2010, 22:28:47 »

HNK Hajduk Split kitset *FINAL VERSION*

Pozdrav. Evo napokon uhvatio malo vremena, a i nekim čudom došao na zelenu granu sa brojevima pa završio update za Hajdukove dresove. Nadam se da nisam pretjerao sa nekim detaljima i ako ima kakvih problema slobodno javite pa da mogu kakav fix napraviti.

This kitset includes:
*Four GK kits
*Four combinations of home players kit
*Four combinations of away players kit
*Third kit with 2 versions of shorts
*Third kit with 2 versions of shorts and gold numbers & logos

Preview:

DOWNLOAD LINK:
http://www.mediafire.com/?twnyzyqa3zz

Inače, zbog školskih obaveza uzimam kratku pauzu od pravljenja dresova, pa molim da se ne ljutite što nisam napravio neke dresove koje sam obećao. Potrudit ću se napraviti ih kad prođe ovaj najgori dio školske godine.

herc1444

• Offline since 2008
« Reply #44 on: March 20, 2010, 03:08:40 »
Mislim da su dresovi od Croatie 99 bili bijeli,cijeli komplet je bio bijel.. ;-)