Author Topic: Taktike i formacije - općenito  (Read 5552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bago

• *
  • Online since 2007
  • Naj Igrač: R.Carlos
  • Naj Klub: Real Madrid, Hajduk
  • Naj PES: 6
Taktike i formacije - općenito
« on: December 19, 2009, 15:19:12 »
u ovome PES-u ima dosta novih opcija šta se tiče formacija, dosta novih slajdera i sl.

evo trailer o slajderima i taktikama:
Pro Evolution Soccer 2010 PES 2010 Sliders and Tactics Traile

Ovdje raspravljajte o najboljin formacijama i opcije za slajder,  ako netko ima pitanje u vezi formacija pitajte ode ;)

adoo

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Frank Lampard
  • Naj Klub: Hajduk / Chelsea
  • Naj PES: 2010
Re: Taktike i formacije - općenito
« Reply #1 on: December 20, 2009, 14:07:57 »
moram priznat nisam baš pokušavao ove bekove  gurat naprijed i sličice ove mijenjat al čini se jako korisno  :kava:
Preporučavam svima koji ne koriste  man marking da svakako probaju, posebno je korisno kada protivnik igra  sa jakim  timovima u formaciji sa 3 napadača ( čitaj barcelona itd),  jer mu  2 vanjska napadača  možeš totalno uništiti ako svoja 2 beka staviš Tight prema  njima, dakle neće bježati od napadača već će ići na njega  pa i dosta puta presjeći loptu prije nego što je on primi. Za 2 centralna braniča preporučam  da  nedirate marking ili mozda da probate sa loose, jer onda  oni idu na igrače a ostavljaju rupu  u obrani

maremas

• Offline since 2007
« Reply #2 on: December 20, 2009, 15:31:00 »
Najbolja formacija za mene 4-4-2 ;)

roko

• Offline since 2007
  • izgleda da je pero uteko
  • Naj Igrač: Đon Travolta
  • Naj Klub: Hajduk
« Reply #3 on: January 02, 2010, 12:09:57 »
tocno, 4-3-3 također ali svak ima neku svoju formaciju...
samo me čudi kako nigdi nema u igri ćirina famozna 3-5-2

adoo

• Offline since 2009
« Reply #4 on: January 03, 2010, 12:46:36 »
tocno, 4-3-3 također ali svak ima neku svoju formaciju...
samo me čudi kako nigdi nema u igri ćirina famozna 3-5-2

nije to ćirina formacija, to je formacija po kojoj su skoro svi prije igrali prije  modern footballa  i pojave bekova

roko

• Offline since 2007
  • izgleda da je pero uteko
  • Naj Igrač: Đon Travolta
  • Naj Klub: Hajduk
« Reply #5 on: January 05, 2010, 13:03:16 »
al nije poznatija ka ćirina formacija, normalno da je staromodna ali u zadnjih po godine samo se brujilo ka takvoj....
ako si pratija bih u kvalifikacijama, i reja je isto tu koristija

adoo

• Offline since 2009
« Reply #6 on: January 05, 2010, 13:39:31 »
zato što je reja  stari trener koji je trenirao  talijanske klubove u kojima se uvijek tako defanzivno igralo,  i hrvatska je pod ćirom igrala u takvoj formaciji, i manchester pod fergusonom al budimo realni danasnji nogomet je kudikamo zanimljiviji nego prije, dok je talijanska liga bila kao najača na svijetu  i  vrtila se po hrtu nemogu se sjetit koliko puta sam ostao budan cijelu utakmicu  ili   koliko je puta palo više od 1 -2 gola.

d3migod

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Pavel Nedved
  • Naj Klub: Dinamo ZG
« Reply #7 on: January 05, 2010, 16:55:41 »
I dobro oni su tak pobjedivali i to je jedino bitno...Sad jel to bilo lijepo za gledat koga bole jaja

adoo

• Offline since 2009
« Reply #8 on: January 06, 2010, 13:56:30 »
a stari moj  ako tebe boli k jel se igra atraktivan nogomet šta onda negledaš  derbi začelja  švedske 4e lige   nego ligu prvaka

dynamyte

• *
  • Offline since 2008
  • Naj Igrač: Simão Pedro Fonseca Sabrosa
  • Naj Klub: FC Barcelona
« Reply #9 on: January 06, 2010, 21:18:58 »
pa nogomet bi i trebo bit sto ljepsi [ igra za gledatelje, sjecate se? ] iak ovo sad vise nie nogomet :/

najbolje formacije 4-3-3 [ postavljena za kontranapade ] i 4-2-4 [ bolja cak i od one prve ] ;)

“An atheist is a guy who watches a  football game and doesn't care who wins” -  Dwight David Eisenhower

d3migod

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: Pavel Nedved
  • Naj Klub: Dinamo ZG
« Reply #10 on: January 06, 2010, 23:07:02 »
a stari moj  ako tebe boli k jel se igra atraktivan nogomet šta onda negledaš  derbi začelja  švedske 4e lige   nego ligu prvaka
e mladi moj kaj češ rađe igrat lijep nogomet pa rezultati tak tak il ružan pa pobjeđivat?

adoo

• Offline since 2009
« Reply #11 on: January 06, 2010, 23:28:17 »
sa koje ti perspektive promatraš nogomet? ja sam gledatelj  pa ti se ispričavam ako si ti neki veliki igrač  ili  menađer pa ti je važno pobjeđivat svaku utakmicu. uostalom nebih htio da se pretvori u svađu al vidim da si neki veliki dinamovac pa nije ni čudo šta klub nije zanimljiv nikome kad im se navijači zadovoljavaju samo sa pobjedama ma kakve one bile. peace

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #12 on: January 07, 2010, 14:02:56 »
budimo realni danasnji nogomet je kudikamo zanimljiviji nego prije

stari moj tu sad grijesis...isti mi je uzitak bio gledat nogomet prije 15 godina kao i danasnji...pogotovo Ronalda prije 10 godina...
nogomet je uvijek bio ista igra samo se vremena i igraci mjenjaju,atraktivnost i stil igre ostaje uvijek isti - brza proigravanja,driblinzi itd...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

chelsea11

• Offline since 2009
  • chelsea 11
  • Naj Igrač: Dideier Drogba
  • Naj Klub: Chelsea FC
« Reply #13 on: January 07, 2010, 16:12:07 »
stari moj tu sad grijesis...isti mi je uzitak bio gledat nogomet prije 15 godina kao i danasnji...pogotovo Ronalda prije 10 godina...
nogomet je uvijek bio ista igra samo se vremena i igraci mjenjaju,atraktivnost i stil igre ostaje uvijek isti - brza proigravanja,driblinzi itd...

ti tu  griješiš,npr brza proigravanja pa za to se prije nije skoro ni znalo a u današnje vrijeme je sve modernije što se tiče nogometa počevši od stila igra,samih igrača a i na kraju krajeva i opreme.

EDIT: ispravljen qutoe
« Last Edit: January 07, 2010, 16:19:51 by Bago »
DIDIER DROGBA
                                                               the best

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #14 on: January 07, 2010, 16:26:26 »
evo ti ovdje brzo proigravanja Denisa Lawa prije 40 GODINA

Denis Law - Stretford End King!

0:18 u videu...

inace mozes i pogledat cijeli video i vidit ces istu formu igre kao i danas...proigravanje na bok i pass u sredinu...

Inace ne znam odakle ti ovo da nisu znali prije za brza proigravanja al dobro...sta mislis kako je Real Madrid igro tih godina ? :) znam zato jer sam gledo i videe i cijele utakmice(snimke) itd...
i da samo pogledaj video o ovoj legeni(pokoj mu u dusi).Igrao je prije 50 godina a pogledaj stil igre - isti kao i u danasnje vrijeme kod pojedinaca...

Ferenc Puskás compilation

EDIT : ispravka - stalno govorim kao da je 2000 godina...Law je igrao prije 50 godina,a Puskas prije 60...
« Last Edit: January 07, 2010, 16:30:59 by kristian826 »
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly